Hätäensiapukurssit yritysten, järjestöjen ja työntekijöiden tarpeisiin räätälöitynä: 2h, 4h ja 8h sekä 16h EA1® ja EA2®.

Alueena pääkaupunkiseutu sekä koko eteläinen Suomi

Kysy kurssia: puhelimitse numerosta +358 40 527 4417 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

HÄTÄENSIAPU -kurssi verkossa:

Nyt voimme toteuttaa kaikki hätäensiapukoulutukset, peruskurssit sekä jatkokurssit, verkko-opetuksena. Vaihtoehtoina löytyy 4h, 8h sekä 16h kurssit. Kurssit on toteutettu interaktiivisella otteella, jossa kouluttajina ovat päätoimisesti ensihoitoa suorittavat alan ammattilaiset. LUE LISÄÄ ETUSIVUN "NYT UUTTA" LINKIN KAUTTA.

Varaudu yllättäviin tilanteisiin, auta hädässä olevaa!
Ensiapu tarkoittaa äkillisesti sairastuneen, loukkaantuneen tai vammautuneen ihmisen auttamista, korkeintaan yksinkertaisia apuvälineitä käyttäen. Käymällä hätäensiapukurssin saat elintärkeät perustiedot ensiavusta sekä nopean ja tarpeenmukaisen toiminnan merkityksestä hädässä olevan auttamiseksi.

Kohtaamme jossain elämänvaiheessa varmasti yllättäviä ja ensiaputaitoja vaativia tilanteita, on niihin tilanteisiin helpointa varautua etukäteen suorittamalla hätäensiapukurssi. Ensiaputaidot on helppoja omaksua ja ajantasainen ensiaputietous saattaa auttaa sinua pelastamaan ihmishengen.vammautuneen ihmisen auttamista, korkeintaan yksinkertaisia apuvälineitä käyttäen. Käymällä hätäensiapukurssin saat elintärkeät perustiedot ensiavusta sekä nopean ja tarpeenmukaisen toiminnan merkityksestä hädässä olevan auttamiseksi.

Tiesitkö, että työterveyshuollon kautta voi KELA:lta anoa 50% hyvitystä ensiapukoulutuksesta? Lue lisää tämän sivun alaosasta.

Hätäensiapukurssit Helsinki, Turku, Tampere, Lahti. 2h, 4h ja 8h

Hätäensiapukoulutus yrityksille ja yhteisöille laajalla alueella

KASAI-Safety Ky eli Pelastuskoulutus.fi tarjoaa ensiluokkaista ensiapukoulutusta yrityksille ja yhteisöille Etelä-Suomen alueella. Koulutus järjestetään tarpeen mukaan asiakkaan toimitiloissa. Mikäli se ei onnistu, niin koulutus voidaan toteuttaa myös Vantaan tai Espoon toimipisteissämme. Keskeisimmät toimialueemme ovat Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun lisäksi myös Turku, Tampere ja Lahti.

Taito antaa ensiapua on jokaisen opittavissa ja helposti opiskeltavissa. Varautuminen hätätilanteisiin on osa perusturvallisuuttamme. Ensiaputoiminnassa oleellisia asioita ovat tilannearviointi ja oikea-aikaisen hätäilmoituksen tekeminen – myös työelämässä.

EA1 ja EA2 -kurssit

Ensiapukoulutuksiimme kuuluvat lyhemmät hätäensiapukurssit sekä laajemmat ensiavun perus- ja jatkokoulutukset (EA 1 ja 2). Hätäensiapukurssit ovat kestoltaan 2, 4, 6, ja 8 tuntia ja EA-koulutukset sisältävät 16 tuntia ensiaputeoriaa ja käytäntöä.

Ensiapukurssimme noudattavat sisällöltään Suomen Punaisen Ristin vaatimuksia. Kurssien vastuullisina kouluttajina toimivat hyväksytyt ensiapuopettajat (ETK), jotka toimivat päätoimisesti ensihoitajina (ensihoitaja AMK) pelastusalan operatiivisissa tehtävissä.

Hankittuja ensiaputaitoja on mahdollista täydentää esimerkiksi varhaiseen defibrillointiin liittyvällä koulutuksella (PPE-D-kurssi) ja muilla lyhyillä kursseilla. PPR-D-kurssilla keskitytään laadukkaan peruselvytyksen antamiseen, toimintaa ohjaavaa ja neuvovaa defibrillaattoria käyttäen.

Kurssit myös englanniksi ja ruotsiksi

Muista, että meiltä saat ensiapukoulutukset useilla kielillä: suomen kielen lisäksi koulutuskieliä ovat englanti ja ruotsi.

Hanki ensiapukortti!

Suorittamalla hätäensiapukurssin ja hankkimalla ensiapukortin osaat toimia järjestelmällisesti yllättävän sairastilanteen kohtaamisessa tai muun hätätilanteen yllättäessä. Pitämällä ensiapukorttisi ajan tasalla saatat pelastaa läheisesi, työkaverisi tai ventovieraan ihmisen muutamille helposti omaksuttavilla ensiaputaidoilla.

Kaikista kursseistamme saa todistuksen ja tietyistä myös ensiapukortin. Ensiaputaidot kuuluvat perustaitoihin ja yllättävä tilanne saattaa tulla eteesi milloin tahansa, joten ole valppaana ja tilaa ensiapukoulutus.

Sähköammattilaisen hätäensiapukoulutus

Sähköammattilaisille suunnitellun hätäensiapukoulutuksen suorittanut osaa aloittaa hätäensiavun sähkötapaturmien yllättäessä. Työturvallisuuslaki ja sähkötyöturvallisuusstandardi vaativat työntekijöille ensiapuvalmiuden.

Kurssin sisältöön kuuluvat tyypillisimmät sähkötyöonnettomuudet. Käymme läpi myös yleisemmät vähältä piti -tilanteet, joiden avulla käsittelemme sähkötyön haasteita, tapaturmien ehkäisyä sekä turvavälineistön käyttöä.

Älä anna tietämättömyyden estää toimintaa! Ota yhteyttä ja järjestetään yrityksillenne tai yhteisöllenne ensiapukoulutus.

EA-kurssien sisältö on voimassa 3 tai 5 vuotta, riippuen kurssista. Jos esimerkiksi EA1® kurssi on suoritettu yli 3 vuotta sitten, vanhaan korttiin ei päivitystä voi tehdä mutta voi saada tilatusta koulutuksesta sitä vastaavan kortin ja se on taas voimassa 3 vuotta. Koulutus suoritetaan asiakkaan osoittamassa paikassa.

KELA:n myöntämä hyvitys ensiapukoulutuksista

Suomen Punaisen Ristin® alaisten kurssien hinnasta voi anoa työterveyshuollon kautta KELA:sta 50% hyvityksen. Kouluttajamme antaa tästä tarvittaessa lisätietoa. Kela voi korvata yrityksen ensiapukoulutuskuluista niiltä osin kuin työterveyshuolto arvioi niiden tarpeellisuuden ja välttämättömyyden ko. työpaikalle. Työterveyshuolto toimii asiantuntijana näitä tarpeita arvioitaessa. Lisäksi voit saada Kelasta korvausta työterveyshuollon vastaanotoille tehdyistä matkoista sekä ensiapuvalmiuden järjestämisestä ja ylläpidosta, kun työpaikkaselvityksessä on arvioitu, millainen ensiapuvalmius työssä on tarpeen. Ensiapuvalmiuteen kuuluu ensiapukoulutus (Ensiapukurssi I, Ensiapukurssi II, Hätäensiapu-koulutus, Ensiavun kertauskurssi) ja työpaikalla tarpeelliset ensiaputarvikkeet. Ensiapukouluttajan tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on ”ensiavun ja terveystiedon kouluttaja”-koulutus (ETK). Seuraavat ehdot tulee täyttyä:

  • Koskee omia työntekijöitä
  • Edellyttää kuulumista työterveyshuoltoon
  • Korvaus haetaan muiden työterveyshuoltokulujen kanssa
  • Hankinnat eritellään kirjanpidossa
  • Hakuaika 6 kk tilikauden päättymisestä

KELA:n myöntämä avustus koulutuksiin:

Linkki KELA:n sivulle

Käytämme kouluttajina ainoastaan sekä alan operatiivisissa tehtävissä toimivia että kurssinjohtajiksi kouluttautuneita ja pätevöityneitä pitkän linjan ammattilaisia (ETK  -pätevyys sekä ensihoitaja AMK).

Varaa kurssi suoraan numerosta +358 40 527 4417 tai s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.