Työturvallisuuskortti toimialan mukaan räätälöidysti - koulutukset Etelä-Suomessa

Kurssivaraukset numerosta +358 40 527 4417 tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Työturvallisuuskorttikoulutus onnistuu toimialakohtaisesti. Tilaa omasi vaikka heti.

Minimoi työntekijöidesi onnettomuusriski työturvallisuuskoulutuksella!

Työturvallisuuskortti Turku - Tampere - Lahti - Helsinki -alueella oman toimialan mukaan räätälöitynä järjestyy meidän toimestamme nopeallakin aikataululla sekä pienemmille että isommille ryhmille. Kun asianmukainen työturvallisuuskoulutus on järjestettynä ja työturvalisuuskortti työntekijöillä taskussa, minimoi se onnettomuusriskien syntymistä.

Samalla työturvallisuuskortti osoittaa, että yritys välittää työntekijöidensä turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Työturvallisuuskortin avulla voit myös viestittää ulospäin omille asiakkaillesi, että yrityksesi todella panostaa työntekijöidensä ammatilliseen osaamiseen.

Olipa toimialasi mikä tahansa, pystyt tilaamaan meiltä työturvallisuuskurssin juuri omalle alallesi. Asiakaslähtöisenä toimijana räätälöimme koulutukset juuri oman alasi mukaan niin, että kurssin sisältö vastaa teidän tarpeeseenne. Kauttamme saatavilla ovat muun muassa kuljetusalan ja rakennusalan työturvallisuuskortit.

Myönnetyt työturvallisuuskortit ovat aina voimassa viisi vuotta, mutta niiden uusiminen onnistuu avullamme.

Kuljetusalan työturvallisuuskortti

Kuljetusalan työturvallisuuskortti antaa avaimet turvalliseen työpäivään tien päällä liikuttaessa. Työturvallisuuskortin haltija osaa vähentää onnistuneesti työtapaturmia ja vaaratilanteita arjen rutiineissa sekä tien päällä että terminaaleissa, teollisuuslaitoksissa ja rakennustyömailla, joissa lastin purku tai kuormaaminen usein tapahtuu.

Kuljetusalalle suunnatussa työturvallisuuskoulutuksessa kannustetaan pohtimaan omaa ja muiden työturvallisuutta parantavia asioita.

Rakennusalan työturvallisuuskortti

Rakennusalan työturvallisuuskortti antaa valmiudet toimia turvallisesti rakennusalan työkohteissa. Koulutuksen yhteydessä huomioidaan luonnollisesti rakennusalan erityispiirteet kurssin sisällön koostuessa muun muassa tapaturmien ja ammattitautien torjunnasta, työmaan yleisohjeista ja turvallisuussäännöistä sekä keskeisistä vaaratekijöistä.

Työturvallisuuskortin uusiminen onnistuu myös

Työturvallisuuskortin uusiminen onnistuu myös avullamme. Kortti on voimassa viisi vuotta myöntämispäivästään alkaen, jonka jälkeen se on uusittava täydennyskoulutuksessa. Tarpeen vaatiessa voit tilata täydennyskoulutuksen meiltä nopeallakin aikataululla, sillä täydennyskoulutus on aina suoritettava kortin voimassaoloaikana.

Työturvallisuuskoulutus yrityksille ja yhteisöille

Työturvallisuuskortti ja työturvallisuuskoulutus ovat modernille yrityksille tärkeitä asioita, joista ei kannata turhaan tinkiä. Päinvastoin, asianmukainen koulutus ja sitä seuraava työturvallisuuskortti auttavat henkilöstöä työskentelemään turvallisemmin ja minimoimaan riskit arkisessa tekemisessään, joka heijastuu pitkässä juoksussa positiivisesti myös yritystoimintaan tapaturmien ja sairauspoissaolojen vähentyessä.

Korttikoulutus soveltuu erinomaisesti hyvin erityyppisille yrityksille ja yhteisöille, kuten teollisuuden työpaikoille, rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille sekä muille vastaaville aloille toimiville tahoille. Työturvallisuuskoulutuksessa käsitellään perusteet työympäristön vaaroista ja perehdytään myös työsuojeluun. Yhä useampi tilaajayritys edellyttää, että yhteistyökumppaneiden työntekijöillä on hyväksytysti suoritettu työturvallisuuskoulutus. Työturvallisuuskortti onkin osa tilaajan ja toimittajan välistä luottamusta. Vaikka työturvallisuuskortti on vapaaehtoinen, sen vaatimus asiakkaiden puolelta korostuu erityisesti teollisuuden alalla. Työturvallisuuskoulutus on siis asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi osoitus siitä, että panostat työntekijöidesi työoloihin.

Kurssi ja koe - mihin koulutus valmistaa?

Hyväksytysti suoritettu koulutus oikeuttaa työturvallisuuskorttiin, joka on voimassa viisi vuotta. Tehokkaalla päivän kestävällä kurssilla perehdymme tarkemmin työsuojeluun, työturvallisuusosaamiseen ja työympäristön vaaratilanteisiin. Kaiken kaikkiaan kurssin tavoitteena on työturvallisuuden parantaminen. Työturvallisuuskoulutuksen hyväksytysti käyneellä on hallussaan perustiedot työtehtäviensä turvallisuusmääräyksistä, työpaikan yhteistoiminnasta ja yleisen työturvallisuuden periaatteista ja hyvistä käytännöistä. Työturvallisuuskurssin suorittaneilla on myös hyvät valmiudet tehtäväkohtaiseen perehdyttämiseen, kun yleiset turvallisuuskäytännöt ovat hallussa.

Työturvallisuuskurssi pähkinänkuoressa:

  • Kestää 8 tuntia ja päättyy kirjalliseen kokeeseen.
  • Järjestetään joko omissa toimitiloissamme pk-seudulla tai asiakkaan omissa tiloissa.
  • Perehdyttää työturvallisuuteen ja työpaikan hyviin käytäntöihin.
  • Hyväksytty suoritus oikeuttaa työturvallisuuskorttiin, joka on voimassa 5 vuotta.

Ilmoittaudu kurssille tai kysy lisää!

Työturvallisuuskoulutus järjestetään joko asiakkaan toimitiloissa eteläisessä Suomessa tai omissa tiloissamme Vantaalla tai Espoossa. Koulutuksen pitää kouluttajakoulutuksen suorittanut kokenut kurssinjohtaja, joka täyttää myös Työturvallisuuskeskuksen asettamat tarkat kriteerit. Käytämme kurssilla Työturvallisuuskeskuksen koulutusaineistoa. Kursseista voit tiedustellai soittamalla numeroon 040 527 4417. Ota yhteyttä ja tehdään työpaikastasi turvallisempi - sovitaan jo tänään yrityksellesi parhaiten sopiva työturvallisuuskurssipäivä!