Työturvallisuuskortti

Työturvallisuuskoulutus toimialakohtaisesti yrityksille

Koulutusvaraukset voit tehdä numerosta +358 40 527 4417 tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asianmukaisesti järjestetty työturvallisuuskoulutus Turku – Tampere – Lahti – Helsinki -seudulla (eli käytännössä koko Etelä-Suomen alueella) hoituu meidän toimestamme toimialakohtaisesti lyhyelläkin aikataululla kaikenkokoisille ryhmille. Kannattaa olla yhteydessä meihin ja tilata kurssi mahdollisimman nopeasti, jotta yrityksesi työntekijä pääsevät ottamaan kurssilla opitut asiat heti mukaan päivittäiseen tekemiseensä. Tämä lisää työturvallisuutta ja vähentää sekä onnettomuusriskien että tapaturmien syntymistä.

Työturvallisuuskoulutuksessa käydään läpi perusteet työympäristön eri vaaratekijöistä sekä perehdytään työsuojeluun. Meiltä tilattu työturvallisuuskurssi pähkinänkuoressa:

  • Kestää kahdeksan tuntia, lopuksi kirjallinen koe
  • Järjestetään joko meillä tai omissa toimitiloissanne
  • Perehdyttää työturvallisuuden ohella työpaikan hyviin käytäntöihin
  • Hyväksytty suoritus oikeuttaa viisi vuotta kerrallaan voimassa olevaan työturvallisuuskorttiin

Vaikka työturvallisuuskortti on vapaaehtoinen, tänä päivänä aina vain useampi tilaajayritys edellyttää yhteistyökumppaninsa henkilöstön suorittaneen työturvallisuuskoulutuksen etenkin teollisuuden sektorilla – siksi voimassa oleva työturvallisuuskortti viestittää luottamuksesta tilaajan ja toimittajan välillä. Se kertoo asiakkaillesi, että välität henkilökunnastasi ja haluat panostaa heidän turvallisuuteensa ja hyvinvointiinsa mahdollisimman paljon.
Järjestämme työturvallisuuskoulutuksia omissa tiloissamme Vantaalla ja Espoossa sekä asiakkaiden tiloissa eteläisen Suomen alueella. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

Työturvallisuus räätälöidysti eri aloille

Työturvallisuus on asia, josta ei kannata tinkiä. Työturvallisuuskoulutusta on saatavana räätälöidysti miltei kaikille aloille, kuten teollisuuden työpaikoille, julkiselle sektorille, telakoille, kuljetusalalle ynnä muille vastaaville tahoille.
Työturvallisuutta lisätään asiantuntevalla koulutuksella. Hyväksytysti suoritettu päivän mittainen koulutus oikeuttaa viisi vuotta kerrallaan voimassa olevaan työturvallisuuskorttiin. Koulutus sisältää tarkempaa perehtymistä työsuojeluun ja työturvallisuusosaamiseen sekä työympäristön erilaisiin vaaratilanteisiin. Kurssin perimmäisenä tarkoituksena on parantaa työturvallisuutta.

Kurssin hyväksytysti suorittaneet hallitsevat perustiedot työtehtäviensä turvallisuusmääräyksistä ja työpaikan yhteistoiminnasta sekä lisäksi yleisen työturvallisuuden periaatteista, unohtamatta hyviä käytäntöjä. Työturvallisuuskurssin läpikäyneet omaavat jatkossa myös hyvät valmiudet tehtäväkohtaiseen perehdyttämiseen, kun hallussa ovat yleiset turvallisuuskäytännöt.

Rakennusalan työturvallisuus

Rakennusalan työturvallisuus pyrkii ehkäisemään tapaturmia työtuntien määrän noustessa. Tässä onkin onnistuttu, sillä rakentamisen tapaturmataajuus on laskenut tasaista tahtia viime vuosien aikana. Kyse on asenteista ja toimintatavoista, sillä suurin osa työtapaturmista liittyy siihen miten ihmiset työmaalla toimivat. Olennaisinta on se, että kaikki haluavat työskennellä turvallisissa olosuhteissa välttäen riskejä. Voidaan siis puhua ikään kuin turvallisuuskulttuurista.

Perustan turvalliselle toiminnalle luo kuitenkin asianmukaisesti järjestetty työturvallisuuskoulutus, jonka hyväksytysti suorittaneet saaneet tästä todistukseksi työturvallisuuskortin. Kortti on voimassa aina viisi vuotta kerrallaan myöntämispäivämäärästään, jonka jälkeen sen voi uusia täydennyskoulutuksessa.

Työturvallisuuskoulutukset alan ammattilaisilta

Järjestämme työturvallisuuskoulutukset asiakaslähtöisesti koko eteläisen Suomen alueella, joko omissa tiloissamme Vantaalla tai Espoossa tai vaihtoehtoisesti asiakkaan luona. Tarpeen vaatiessa pystymme järjestämään kurssit ja täydennyskoulutukset hyvin nopeallakin aikataululla.

Työturvallisuuskoulutusta kannattaa tilata

Kun henkilökuntasi tarvitsee asiakaslähtöisesti ja asiantuntevasti järjestettyä työturvallisuuskoulutusta alan valtuutetulta toimijalta, käänny turvallisin mielin meidän puoleemme ja tiedustele lisää tarjonnastamme. Pystymme järjestämään räätälöidysti toimialakohtaiset työturvallisuuskoulutukset eri aloilla toimiville tahoille. Ota meihin oitis yhteyttä ja pyydä meiltä kilpailukykyistä tarjousta työturvallisuuskurssin järjestämisestä omalle henkilöstöllenne.

Kysy lisää tai varaa koulutus numerosta +358 40 527 4417