Tulityökurssit

Tulityökorttikoulutus – koulutus uudistusten mukaisesti

Koulutuksen voit varata numerosta +358 40 527 4417 tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Meiltä onnistuu nopealla aikataululla järjestettävä tulityökorttikoulutus – koulutus uudistusten mukaisesti järjestettynä vastaa 1.1.2016 tapahtuvia muutoksia, jolloin kurssiin sisältyvät myös katto- ja vedeneristystyöt (eli entinen musta tulityökortti). Järjestämme tulityökorttikoulutuksia varsin kattavasti Turku – Tampere – Lahti – Helsinki -alueella, siis käytännössä koko Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella.

Tilapäisellä tulityöpaikalla tulitöitä tekevällä henkilöllä pitää olla Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä tulityökortti (Hot work license), jonka on myös oltava voimassa töitä tehdessä. Suomessa myönnetty tulityökortti on voimassa Pohjoismaissa ja vastaavasti muissa Pohjoismaissa myönnetty tulityökortti on käyttökelpoinen Suomessa.

Tulityökorttikoulutus – tilatkaa omanne pienelle tai isommalle ryhmälle

KASAI-SAFETY on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) hyväksymä organisaatio, joka järjestää valtuutetusti tulitöiden turvallisuustutkintoja (eli 1 pv tulityökursseja). Uudistettu tulityökorttikoulutus järjestyy meidän kauttamme sekä pienille että isommillekin ryhmille nopeallakin aikataululla kattavasti koko Etelä-Suomen alueella.

Tulityökurssin perusohjelmarunko on seuraava:

  • Riskit tulitöissä 1 h
  • Tulityön suunnittelu ja turvallinen toteutus 3 h
  • Toiminta onnettomuuden sattuessa 0,5 h
  • Harjoitukset 1 h
  • Koe 0,5 h
  • (Edellä mainitut ajat eivät sisällä taukoja)

Kannattaa tarttua tilaisuuteen nopeasti ja tilata oma tulityökorttikoulutus nyt, jotta pääsette hyödyntämään uudistunutta sisältöä heti vuodenvaihteen jälkeen. Järjestämme koulutuksia myös englanniksi – we also have Hot Work License -courses in English, so if you are interested in them, contact us freely and ask more about our courses!

Koulutukseen sisältyviä teemoja ovat myös:

  • Eristettävän alustan kuivaus kuumalla ilmalla tai liekillä
  • Bitumin kuumennus bitumikeittimellä
  • Kermieristyksen kiinnitystyö kuumentamalla

Pyydä tarjous tulityökorttikoulutukselle meiltä

Kun tulityökorttikoulutukselle tulee tarvetta esimerkiksi työpaikallanne tai työyhteisössänne, kääntykää rohkeasti meidän puoleemme; ottakaa yhteyttä ja pyytäkää meiltä kilpailukykyistä tarjousta uudistetusta tulityökorttikoulutuksesta omalle ryhmällenne, olipa ryhmäkokonne sitten pieni tai suurempi. Järjestämme yhden päivän mittaisia tulityökorttikoulutuksia nopeallakin aikataululla joustavasti ja asiakaslähtöisesti Uudellamaalla ja koko Etelä-Suomen alueella.

Soita ja kysy lisää / tee varaus numerosta +358 40 527 4417